داوری فیلمهای بخش مستند هجدهمین جشن سینمای ایران آغاز شد.
ن ، دبیر خانه هجدهمین جشن سینمای ایران از ارسال 120 مستند برای نمایش و رقابت در این جشن خبر داده و اعلام کرد: هیئت انتخاب این بخش، بررسی آثار مستند را آغاز کرده است.
فیلمهای این بخش طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در سه حوزه فیلمهای مستند کوتاه ( کمتر از 30 دقیقه)، مستند نیمه بلند( بین 30 تا 60 دقیقه) و مستندهای بلند ( بالای 60 دقیقه ) تفکیک خواهند شد.
همچنین به ترتیب در بخش فیلمهای مستند کوتاه 35 اثر، درحوزه مستندهای نیمه بلند 57 فیلم و در بخش مستندهای بلند 31 فیلم برای حضور در این جشن ارسال شده است.
مهدی گنجی، نوا رضوانی، روبرت صافاریان ، حامد شکیبانیا ، محمد رضا باقری، هارون یشایایی، حسن بهرام زاده ، محمدصادق جعفری و پژمان مظاهری پور اعضای هیات انتخاب هشتمین جشن مستند سینمای ایران را تشکیل میدهند.
گفتنی است هشتمین دورهی جشن مستند هجدهمین جشن خانه سینما 13 شهریور ماه برگزار خواهد شد.
«جای خالی» در تماشاخانه همای سعادت
نمایش « جای خالی » با قلم و کارگردانی حمید عبدالحسینی از یکم تا 15 شهریور در تماشاخانه «همای سعادت» روی صحنه میرود.
این نمایش کاری از گروه «هنر فردا»ست و با بازی یوسف فروتن، الهام ایزدیار، حمیدرضا مرادی، نانت تومه روی صحنه خواهد رفت.
«جای خالی» درونمایهای اجتماعی دارد و قصه مرد جوانی را روایت میکند که همسرش به دلایلی او را ترک کرده است و پس از بازگشت با چالشی جدی روبهرو میشود.
این نمایش هر شب از ساعت 20 در تماشاخانه همای سعادت به نشانی شهر زیبا، خیابان آیتالله کاشانی، زیر پل شهید باکری، جنب بانک پارسیان ، پلاک 261، طبقه چهار، واحد 5 اجرا میشود و علاقهمندان میتوانند با مراجعه حضوری و یا از طریق سایت تیوال www.tiwall.com بلیت تهیه کنند.
از دیگر عوامل این نمایش میتوان به دستیار کارگردان مطهره ثناء وزین خواه، گریم مریم حسنی، طراح صحنه و لباس نسیم چوگلی، عکاس ابوذر بیغرض، موسیقی بردیا یوسفی، طراح پوستر نفیسه موسوی مشاور رسانهای مطهره کشاورز اشاره کرد.
داوران بخش سینمایی جشنواره سلامت معرفی شدند
داوران بخش سینمایی نخستین جشنواره سلامت معرفی شدند و آثار این بخش را ارزیابی می کنند.
به گزارش روابط عمومی اولین جشنواره فیلم سلامت، سید رضا میرکریمی، فرشته طائر پور، فریدون جیرانی، علی معلم و دکتر شهرام رفیعی فر به عنوان اعضای هیات داوران آثار بلند سینمایی نخستین جشنواره فیلم سلامت انتخاب شدند و آثار برتر این بخش از جشنواره را بر می گزینند.
علیرضا رضاداد مدیریت این بخش را برعهده دارد.
داوران بخش مسابقه هفته تئاتر باران معرفی شدند
کیومرث مرادی، ستاره اسکندری و فهیمه امن زاده آثار هفته تئاتر آموزشگاههای سینمایی و نمایشی باران را داوری میکنند.
هیأت داوران هفته تئاتر باران متشکل از کیومرثمرادی،ستارهاسکندری و فهیمه امنزاده ارزیابی و قضاوت آثار این رویداد را بر عهدهدارند.
15گروه نمایشی در دو بخش نمایشنامه خوانی و اجرای صحنهای در این هفته تئاتر شرکت داشته و این جشنواره از بعدازظهر سی ام مرداد ماه تا 6 شهریور برگزار خواهد شد.
هفته تئاتر باران به منظور تشویق و حمایت و پشتیبانی و معرفی نسل جوان به بدنه تئاتر حرفه ای برگزار میشود.
اثر برگزیده در هر بخش از سوی کمپانی تئاتر باران حمایت میشود و در این اجرای عمومی خواهد داشت.
هفته تئاتر آموزشگاههای سینمایی و نمایشی باران با حضور هنرجویان آموزشگاهها 30مرداد لغایت 6 شهریور ماه به دبیری خیام وقار کاشانی در تئاتر باران برگزار میشود.
چارسو کاخ جشنواره فیلم سلامت شد
پردیس سینمایی چارسو به عنوان مرکز اصلی برگزاری نخستین دوره جشنواره فیلم سلامت معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم سلامت، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری اولین جشنواره فیلم سلامت، پردیس سینمایی چارسو به عنوان کاخ اصلی جشنواره برای نمایش آثار منتخب در بخشهای سینمایی ، مستند ،کوتاه ،دانشجویی و تیزر همچنین برگزاری نشست های هنرمندان، جامعه پزشکی و اهالی رسانه معرفی شد.
نخستین جشنواره فیلم سلامت از ۱ تا ۵ شهریور در پردیس سینمایی چارسو واقع در خیابان جمهوری، زیر پل حافظ برگزار خواهد شد.
جایگاه انیمیشن در سینمای ایران تحلیل و بررسی میشود
جایگاه انیمیشن در سینمای ایران به همراه نقد انیمیشن های «خط قرمز» و «پسرک»، یکشنبه 24 مرداد در فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی تحلیل و بررسی می شود.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی، در این نشست تخصصی دکتر محمدعلی صفورا و دکتر علیرضا گلپایگانی از استادان دانشگاه هنر تهران، روند تولید و جایگاه انیمیشن در سینمای ایران را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهند.
همچنین در این نشست محمد حبیبی مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس پیرامون حمایت از تولید انیمیشنهای دفاع مقدسی به بحث و گفتگو می پردازد.
این نشست با محوریت ارزیابی و تحلیل دو انیمیشن کوتاه «پسرک» و «خط قرمز» به نویسندگی و کارگردانی مونا شاهی برگزار میشود.
نشست تخصصی جایگاه انیمیشن در سینمای ایران، یکشنبه24 مرداد ساعت17:30 در فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی به نشانی خیابان پاسداران،خیابان شهید گل نبی، خیابان شهید ناطق نوری، میدان قبا برگزار میشود.
ششمین پاتوق فیلم کوتاه میزبان 5 فیلم
ششمین پاتوق فیلم کوتاه سینما آینده دوشنبه با نمایش 5 فیلم کوتاه برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران،پاتوق فیلم کوتاه با نمایش 5 فیلم کوتاه داستانی روز دوشنبه 25 مرداد درسالن شماره 3 پردیس چارسو از ساعت 18 تا 20 برگزار می شود.
اسامی فیلمهای کوتاه این هفته عبارتند از:نیمه شب به کارگردانی حسین نمازی،نقاب به کارگردانی:خالد گویلیان،صراحی به کارگردانی:سعید نجاتی،پیرمرد و دوچرخه به کارگردانی سلیم معزی و لکه به کارگردانی گرد گوکل محصول کشور سوئیس
پاتوق فیلم کوتاه سینما آینده دوشنبههای هر هفته از ساعت 18 الی 20 در پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود.
داود فتحعلی بیگی «هزار و یک مکر» را افتتاح میکند
داود فتحعلی بیگی یکشنبه۲۴ مرداد، نمایش «هزار و یک مکر» را در مجموعه تئاتر محراب افتتاح میکند.
نمایش «هزار و یک مکر» به کارگردانی برکه فروتن که بر اساس داستان هزار و یک شب است، روایتگرقصه گویی شهرزاد قصهگو برای پادشاه است. داستانی درباره هوش و مکر زنانه که توسط سه غلام پادشاه نمایش داده میشود.
نمایش «هزار و یک مکر» مضحکه فولکلور ایرانی است که تمام بازیها و تکنیکهای نمایشهای تخت حوضی و سیاه بازی را به تصویر میکشد.
مجید علمبیگی، فیروز حیدرزاده، حمیدرضا ملاحسینی، داوود معینیکیا، هاتف کلانه، پدرام خیرابی، مریم عسگری، راشین فروتن بازیگران این نمایش هستند.
نمایش «هزار و یک مکر» به نویسندگی شه ناز روستایی و کارگردانی برکه فروتن از یکشنبه۲۴ مرداد تا یکشنبه۲۱ شهریور۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۳۰ در سالن اصلی تالار محراب به صحنه میرود.
فراخوان دومین جشنواره سراسری کارگاه آزاد فیلم اعلام شد
فراخوان دومین جشنواره سراسری کارگاه آزاد فیلم و هشتمین جشنواره داخلی آن با حکم مسعود کیمیایی اعلام شد.
کارگاه آزاد فیلم با مدیریت مسعود کیمیایی دومین جشنواره ملی و هشتمین جشنواره داخلی را به دبیری حسن حیدری پور برگزار میکند.
«قدمگاه» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
فیلم «قدمگاه» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور در خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران فیلم «قدمگاه» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور و نویسندگی محمد رضاییراد دوشنبه 25 مرداد در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید.
در خلاصه این فیلم آمده است: رحمان پسری سرراهی است که از همان کودکی در روستا زندگی کرده و بزرگ شدهاست. هر سال در نیمه شعبان او برای ادای نذر ده ساله اش ـ که امسال آخرین سال آن است ـ راهی قدمگاه میشود. اما با رسیدن به این زیارتگاه رحمان خوابی میبیند که زندگی او را متحول میکند و...
فیلم «قدمگاه» سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن، سیمرغ بلورین بهترین اثر هنر و تجربه، سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی و تندیس بهترین فیلمنامه را در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر به دست آورده است.
همچنین این فیلم در هشتمین دوره جشن خانه سینما تندیس زرین بهترین فیلمنامه را کسب کرده است.
فیلم «قدمگاه» دوشنبه 25 مرداد ساعت 17:30 در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش در میآید.
سینمای بومی به بهانه برگزاری هفته فرهنگی لرستان در فرهنگسرای ارسباران بررسی میشود
فیلم «برای گونگادین بهشت نیست»به کارگردانی سید غلامرضا نعمتپور یکشنبه 24مردادماه ساعت 18درفرهنگسرای ارسباران با حضورعوامل فیلم اکران ، نقد و بررسی میشود.
در ادامه نشست، سینمای بومی به بهانه برگزاری هفته فرهنگی لرستان پس از اکران فیلم«برای گونگادین بهشت نیست» در فرهنگسرای ارسباران با حضور کارشناسان و صاحب نظران بررسی میشود.بخش سینمای هفته فرهنگی لرستان 24 مرداد ماه الی 28 مرداد ماه باهمکاری اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی استان لرستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای حضور دراین نشست میتوانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه و یا با شمارههای 20-22872818 تماس بگیرند.
مواجه شدهگان با کاراکتر عاشق در خانه وارطان
اجرا – چیدمان «برگرد مرا ببین» در حالی هفدهمین شب اجرای خود را پشت سر میگذارد که مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی، مهدی شفیعی نیز به تماشای آن نشسته است.
«برگرد مرا ببین» براساس کتاب «قطعاتی از یک سخنرانی عاشقانه» نوشته رولان بارت شکل گرفته است. بارت در این کتاب کاراکتر عاشق را در موقعیتهای مختلف فلسفی و اجتماعی مورد بررسی قرار میدهد؛ موقعیتهایی همچون شیفتگی، تنهایی، انتظار، اضطراب و ...
جدا از مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی، تاکنون رضا کیانیان، علیاصغر دشتی، سجاد افشاریان، پوریا عالمی، محمد نادری، مهدی کوشکی، جابر رمضانی، مرتضی میرمنتظمی، عباس جمالی، اشکان خیلنژاد، یوسف باپیری، امیرحسین حریری، رضا آشفته و دکتر هادی خانیکی استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی به دیدن «برگرد مرا ببین» به کارگردانی مشترک شیرین فرشباف، نسیم ریاضی و سعید بهنامخانیکی نشستهاند.
این اثر برای شیوهای از اجرا طراحی شده است که طی آن تماشاگر در فضاهای متعدد خانه گفتمان شهر و معماری (خانه وارطان) با بازیگران همراه میشود و اجرا- چیدمان را به صورت ایستاده نظاره میکند. «برگرد مرا ببین» در دو طبقه از ساختمان خانه قدیمی وارطان و در فضاهای متعددی که برای این اجرا تعریف شده به شکل یک اجرای محیطی اتفاق میافتد.
«برگرد مرا ببین» با بازی محسن رستگار، بانیپال شومون، مارال عبادی و نیلوفر ندایی، با حضور شش اجراگر به سرپرستی سحر روستایی و تهیهکنندگی بهارک خاوری تا روز جمعه پنجم شهریور هر شب ساعت 21 با مدت زمان یک ساعت و ده دقیقه در خانه گفتمان شهر و معماری (خانه وارطان) واقع در میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، پلاک ۵۱۴ اجرا میشود.